Neem contact op met Fysiotherapie Palenstein

Als fysiotherapeuten vinden wij het belangrijk dat uw lichaam goed functioneert in het dagelijks leven, zonder pijnklachten. Wanneer u hier problemen mee ervaart, zorgen wij er samen voor dat we die begrijpen en zetten onze expertise in.

 

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Bel dan naar 079 – 33 14 293 of stuur uw gegevens met het onderstaande contactformulier.

Belangrijk om te weten

Verwijzing
Om voor een behandeling in aanmerking te komen kunt u ook via de Directe toegankelijkheid fysiotherapie rechtstreeks een afspraak maken bij ons of u hebt een verwijzing van een huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts gekregen. De fysiotherapeut kan op verzoek van de huisarts ook een eenmalig onderzoek doen (consultatief onderzoek).


Afspraken
Aanmelden kunt u ook doen door (telefonisch) contact op te nemen met de fysiotherapiepraktijk. U hoort op welke termijn u een afspraak kan maken. Bij de aanmelding wordt een aantal persoonsgegevens genoteerd. Tijdens de eerste afspraak wordt u verder geïnformeerd over de gang van zaken. Een behandeling duurt afhankelijk van de aandoening, tussen de 25 en 45 minuten. Op verzoek van de verwijzend arts kan de behandeling bij de patiënt thuis plaatsvinden.


Afspraak afzeggen
Afspraken kostenloos afzeggen kan uiterlijk 24 uur van tevoren. Bij niet tijdig afzeggen of een afspraak niet nakomen rekenen wij het verlettarief.

Zoetermeer

AdresVan Aalstlaan 392
2722 RX Zoetermeer

Stompwijk

Dr. van Noortstraat 88a
2266 HA Stompwijk
Tel.: 06-300 46 590